Constructeur Nijmegen

Constructeur Nijmegen gezocht?

Vanaf €375,-Binnen 5 dagen geleverd

Constructeur Nijmegen nodig? Ben jij van plan een verbouwing te starten in de omgeving van Nijmegen en heb je hiervoor een constructeur nodig? Dan ben je bij Constructiefgoed aan het juiste adres! Wij hebben namelijk ruime ervaring met constructieberekeningen in Nijmegen en kunnen jou helpen bij het realiseren van een constructie voor bijvoorbeeld een uitbouw, het plaatsen van een dakkapel of het verwijderen van een draagmuur.

Offerte aanvragen

Wat zijn de taken van een constructeur in Nijmegen?

In de bouwwereld wordt een constructie ontworpen door een architect, waarbij gebouwen worden gevisualiseerd in ontwerpschetsen. Op basis van deze tekeningen berekent de constructeur hoe de draagconstructie (skelet) van dat bouwwerk eruit komt te zien. De constructeur bepaalt aansluitend welke materiaalsoorten sterk genoeg zijn voor deze constructie. Uiteindelijk is de construcetur zijn taak ervoor te zorgen dat een gebouw of verbouwing veilig gebouwd kan worden.

Welk type projecten voeren onze constructeurs uit in Nijmegen?

Onze constructeurs in Nijmegen zijn opgeleid voor elk type constructieberekening gericht op verbouwingen. In regio Nijmegen worden veel constructies gemaakt voor het plaatsen van een fundering, het plaatsen van een aanbouw of het realiseren van een dakopbouw.

Waarom een constructeur in regio Nijmegen gebruiken voor jou verbouwing?

Een goede constructeur bespaart jou kosten. Ons doel als constructeur is om ervoor te zorgen dat jij een hoge kwaliteit berekening krijgt met daarin zo min mogelijk materiaalkosten terwijl de aannemer dit wel op een goede manier kan uitvoeren. Dankzij de investering in een goede constructieberekening ben je er dus zeker van dat de totale kosten voor de verbouwing lager zullen uitvallen.

Wanneer je ervoor kiest om een constructieberekening te laten maken bij een constructeur van Constructiefgoed, ontvang je deze binnen 5 werkdagen. Heb je haast? Neem dan contact met ons op om de verdere mogelijkheden te bespreken, wij denken graag met jou mee!

Benieuwd naar de kosten? Ontvang een vrijblijvende offerte binnen 24 uur!

Veelgestelde vragen over het maken van een constructieberekening

Wat doet een constructeur?

Een constructeur toetst en berekent constructies van bouwwerken doormiddel van een constructieberekening. Denk hierbij aan bruggen, woningen, bedrijfspanden en ander type constructies. Het is de taak van de constructeur om een berekening te maken die ervoor zorgt dat de verbouwing veilig en efficient uitgevoerd kan worden door de aannemer.

Wanneer heb je een constructieberekening nodig?

Wanneer je in huis iets aan de bestaande dragende delen verandert heb je een constructieberekening nodig. Voorbeelden van deze delen zijn onder andere; vloeren, balken, daken, funderingen en wanden. 

Daarnaast is een constructieberekening ook nodig bij nieuwbouw om er zeker van te zijn dat de constructie veilig is. Voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld; aanbouw, dakkapel of uitbouw. 

Er wordt hierbij gekeken of jou idee voldoende sterk is zodat deze uiteindelijk niet doorzakt of erger.

Wat zijn de kosten van een constructieberekening?

De kosten van een constructieberekening hangen af van de soort van de soort constructie en de grote hiervan. Je kunt bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen voor jou constructie.

Hoelang is de levertijd van een constructieberekening?

De levertijd van jou constructie is 5 werkdagen na akkoord van de gegeven offerte. Mocht er meer spoed bij zijn kun je contact opnemen voor de mogelijkheden. Wij denken graag met je mee.

Werken jullie constructeurs in geheel Nederland?

Onze constructeurs werken voor deel Nederland. In de meeste gevallen maken wij de constructieberekeningen op afstand. Indien er toch een locatiebezoek nodig is, regelen wij dat natuurlijk ook.

Wat heeft de constructeur nodig voor een constructieberekening?

Onze constructeurs maken de constructieberekening aan de hand van twee type bouwtekeningen. Dit zijn de orginele tekeningen van het pand, deze kan opgevraagd worden bij het gemeentearchief. Daarnaast hebben de constructeurs ook een tekening van de gewenste situatie nodig.

Hoe maakt de constructeur de constructieberekening?

De constructeur gebruikt dus twee type bouwtekeningen om de berekening te maken. Hij zorgt ervoor dat alle mogelijke belasting is doorgerekend, zodat er geen scheuren of doorbuigingen kunnen ontstaan. Hierbij houdt de constructeur ook rekening met de nodige regelgeving.

Hoe vraag ik de constructieberekening aan?

Je weet nu alles over de berekening. De laatste vraag is hoe vraag je een constructieberekening aan. Dit is eigenlijk heel simpel, dit kan bij ons! Vraag geheel blijvend een offerte aan op onze offertepagina.

Welke informatie heeft de constructeur nodig voor de berekening?

Voordat een van onze constructeurs een constructieberekening van jouw aanpassing aan het huis kan maken, heeft hij de originele tekeningen van het pand nodig. Hierbij zijn vooral de constructieberekeningen van het betreffende huis van belang. Deze constructieberekeningen bevatten informatie over de fundering, de wanden, de vloeren en bijvoorbeeld het dak.

Ook is het voor ons van belang dat je op de betreffende tekening aangeeft welke aanpassingen je aan het huis wilt laten uitvoeren. Zo begrijpen wij precies wat jouw wensen zijn.

Constructeur Nijmegen en vergunning aanvragen?

Het is inmiddels bekend dat je bijna altijd een vergunning moet aanvragen . Ook al doe je soms maar een kleine aanpassing aan jou woning of pand. Let op: de gemeente heeft 8 weken de tijd om de vergunning af te geven. Zorg er daarom voor dat je de vergunning op tijd aanvraagt.

Het aanvragen van een omgevingsvergunning is gelukkig niet zo ingewikkeld. Je moet je aanmelden via het Omgevingsloket. Vervolgens is het enige wat je hoeft te doen jouw persoonlijke gegevens uploaden, een bouwkostenraming delen en de constructieberekening indienen.

Om je te helpen bij het aanvragen van de vergunning hebben we een blog gemaakt waarin we laten zien welke stappen je moet doorlopen om gemakkelijk je eigen vergunning aan te vragen. Weet u het niet helemaal zeker? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij plannen dan een teammeeting en een van onze ontwerpers zal u helpen met uw aanvraag.

Met een constructeur uit Nijmegen van Constructiefgoed wordt het aanpassen van jouw woning of pand eenvoudig

Je vindt op deze pagina, maar ook op onze blog, hopelijk alle informatie over een constructeur en constructieberekening in Nijmegen. Ter voorbereiding aan een verbouwing speelt een constructieberekening een belangrijke rol. Door het maken van een constructieberekening voldoe je aan de regelgeving, vermijdt je onnodige kosten en zorg je ervoor dat jouw huis veilig is.

Wij van Constructiefgoed focussen ons op het maken van constructieberekeningen voor verbouwingen. Het afgelopen jaar hebben we alleen al meer dan 500 berekeningen gemaakt voor woningen en panden in omgeving Nijmegen. Onze constructeurs hebben hierdoor alle denkbare situaties en oplossingen gezien. Het is mede dankzij deze expertise dat onze opdrachtgevers altijd een goed en efficiënt constructief ontwerp van ons krijgen. Daarnaast kunnen wij garanderen dat jij jouw vergunning krijgt!

Offerte aanvragen
constructieberekening dragende wand

Een vrijblijvende offerte aanvragen

Vul het onderstaande formulier in om een vrijblijvende offerte te ontvangen. De offerte ontvang je uiterlijk binnen 1 werkdag.

Toelichting

  1. Archiefstukken. De archiefstukken kunnen worden opgevraagd bij uw gemeente. Soms kan dit online via de website, soms moet u hiervoor een afspraak inplannen.
  2. Bouwtekening. In uitzonderlijke gevallen dient u ook een bouwtekening aan te leveren. Dit is afhankelijk per gemeente.
  3. Wensen. Beschrijf of schets uw wensen. Waar moet de doorbraak komen (schetsen wat het idee is). Waar moet de opening komen. Schetsen op tekening. Aangeven van locatie doorbrak
  4. Urgentie. Wat is de urgentie van uw constructieberekening?

"*" geeft vereiste velden aan

1Contact gegevens
2Documenten
3Adres gegevens

Hulp nodig of heb je een vraag?

Wij helpen je met het verkrijgen van de juiste informatie die je nodig hebt om je goed voor te bereiden op jouw verbouwing.